Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Kreta Rentals

null
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τις διακοπές σας, εφόσον επιλέξετε για προορισμό σας την Κρήτη, είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Το νησί προσφέρεται για εξορμήσεις οδικώς και οι αμέτρητες ομορφιές που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του, περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Συνδυάζοντας τα συστατικά του πανέμορφου νησιού της Κρήτης, την επιλογή της Crete Rentals για το όχημα που σας ταιριάζει, παρέα με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της εταιρείας, το αποτέλεσμα θα είναι πλήρες και σίγουρα, θα σας μείνει αξέχαστο.

Τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και ο Άγιος Νικόλαος είναι οι νομοί που απαρτίζουν την Κρήτη, ο καθένας με την δικιά του ομορφιά και συνδέονται μεταξύ τους με πανέμορφες διαδρομές, που σίγουρα δεν θα φανούν πληκτικές σε κανέναν.

Οι υπηρεσίες της Kreta Rental περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, απεριόριστα χιλιόμετρα, πλήρης ασφάλιση, 2ο οδηγό στο συμφωνητικό, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε αεροδρόμια και λιμάνια, παιδικό κάθισμα, 24ωρη οδική βοήθεια και υποστήριξη, μακροχρόνιες ενοικιάσεις κ.α.

Η Εταιρία μας

null
Εάν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στην Κρήτη ή θέλετε να επισκεφθείτε το Ρέθυμνο, τα Χανιά, το Ηράκλειο ή τον Άγιο Νικόλαο, τότε η Crete Rentals βρίσκεται εδώ, για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της, που περιλαμβάνουν πλήρη ασφαλιστικές παροχές, απόλυτη ασφάλεια στα οχήματα της και φυσικά τις καλύτερες τιμές.

Η Kreta Rental δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Κρήτη από το 1986, κι έχει σαν στόχο ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, όπως παράδοση σε όλα τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία της Κρήτης και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε. Διαλέξτε το όχημα σας από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, σε άριστη μηχανική κατάσταση, καθαρά, ελεγμένα από άριστους μηχανικούς και σε μεγάλη διαθεσιμότητα.

Αυτοκίνητα προς Ενοικίαση

Απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη και ανακαλύψτε το πνευματικό συναίσθημα και την ελευθερία που έχετε όταν ταξιδεύετε μέσα στις πανέμορφες και μαγευτικές τοποθεσίες της Κρήτης.

0
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
0
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
0
ΧΡΟΝΙΑ

Υπηρεσίες Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων

Θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Κρήτη. Είναι ο καλύτερος και πιο άνετος τρόπος να δείτε την Κρήτη με το δικό σας ρυθμό και άνεση και πρακτικά η καλύτερη επιλογή σας είναι να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Κρήτη.

Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

Τα οχήματα μας διαθέτουν πλήρη ασφάλιση (CDW) που παρέχει, μεταξύ άλλων, προσωπική ασφάλιση των επιβατών, προστασία κλοπής οχήματος, προστασία πυρκαγιάς, και προστασία βανδαλισμών.

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Επισκεφθείτε όσα μέρη θέλετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας, εκμεταλλευόμενοι τον απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων που θα έχετε στην διάθεση σας, εάν επιλέξετε την Kreta Rental.

Παράδοση οχήματος στο ξενοδοχείο σας

Παράδοση των οχημάτων μας σε όλα τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία της Κρήτης και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε.

24ωρη οδική βοήθεια παντού

24ωρη οδική βοήθεια. Παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια σε συνεργασία με την μεγαλύτερη οδική ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, ώστε τίποτα να μην σταθεί εμπόδιο στις διακοπές σας στην Κρήτη!

Εγγραφή στο Δελτίο Τύπου

[contact-form-7 id=”61″]

Επικοινωνήστε Μαζί μας

[contact-form-7 id=”227″]

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγία Μαρίνα 160, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

00302821068761

ΚΙΝΗΤΟ

00306932224786 & 00306932287772