Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

Τα οχήματα μας διαθέτουν πλήρη ασφάλιση που παρέχει, μεταξύ άλλων, πλήρη ασφάλιση όλων των επιβατών, προστασία κλοπής οχήματος, προστασία πυρκαγιάς, προστασία βανδαλισμών, θραύση κρυστάλλων.

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Επισκεφθείτε όσα μέρη θέλετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας, εκμεταλλευόμενοι τον απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων που θα έχετε στην διάθεση σας, εάν επιλέξετε την Kreta Rental.

Παράδοση οχήματος στο ξενοδοχείο σας

Παράδοση των οχημάτων μας σε όλα τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία της Κρήτης και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε.

24ωρη οδική βοήθεια παντού

24ωρη οδική βοήθεια. Παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια σε συνεργασία με την μεγαλύτερη οδική ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, ώστε τίποτα να μην σταθεί εμπόδιο στις διακοπές σας στην Κρήτη!

 

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Kreta Rentals

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τις διακοπές σας, εφόσον επιλέξετε για προορισμό σας την Κρήτη, είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Το νησί προσφέρεται για εξορμήσεις οδικώς και οι αμέτρητες ομορφιές που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του, περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Συνδυάζοντας τα συστατικά του πανέμορφου νησιού της Κρήτης, την επιλογή της Crete Rentals για το όχημα που σας ταιριάζει, παρέα με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της εταιρείας, το αποτέλεσμα θα είναι πλήρες και σίγουρα, θα σας μείνει αξέχαστο.

Τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και ο Άγιος Νικόλαος είναι οι νομοί που απαρτίζουν την Κρήτη, ο καθένας με την δικιά του ομορφιά και συνδέονται μεταξύ τους με πανέμορφες διαδρομές, που σίγουρα δεν θα φανούν πληκτικές σε κανέναν.

Οι υπηρεσίες της Kreta Rental περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, απεριόριστα χιλιόμετρα, πλήρης ασφάλιση, 2ο οδηγό στο συμφωνητικό, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε αεροδρόμια και λιμάνια, παιδικό κάθισμα, 24ωρη οδική βοήθεια και υποστήριξη, μακροχρόνιες ενοικιάσεις κ.α.